Vad händer om jag behöver avboka en bokning efter att jag redan har accepterat den?

För att avboka en bokning efter att den har acceptets, logga in på ditt användarkonto, klicka på ‘Mina Bokningar’. Här kan du välja vilken bokning du vill avbryta. Genom att avbryta en bokning via denna sida genereras en automatiserad avbokningsform som kommer att skickas till gästen. Avbokningen bekräftas endast när du får en e-postbekräftelse från Wimdu.

Observera att en annullerad bokning kommer automatiskt att ge din bostad en stjärna i rating och kan försämra din position i sökningsresultatet.

Wimdu kommer också ta ut en avbokningsavgift som kommer att dras från din nästa bokning:

• 15% av det totala priset kommer att dras om bokningen annulleras 8 dagar eller mer innan incheckningen
  • 50% av det totala priset kommer att dras om bokningen annulleras mindre än 8 dagar före check-in