Jag vill registrera mig som värd med Wimdu, kan jag göra det via Wimdu Host App?

För närvarande så är det inte möjligt att registrera och/eller skapa en annons på Wimdu Host App. För att registrera och/eller skapa en annons med oss, gör du det via vår hemsida. Vi arbetar för närvarande med att förbättra Appen och kommer att skapa den här funktionen snart.

Klicka här för mer information om Wimdu Host App funktioner.