Varför kan jag inte logga in på Wimdu Host App?

Om du har problem att logga in på Wimdu Host App, försök nedan med andra lösningar:

• Kontrollera att du angett din e-postadress och lösenord korrekt.
  • Kontrollera din internetanslutning. Om du har en dålig internetuppkoppling, kanske appen inte kan verifiera dina uppgifter och du kan inte logga in. När du är inloggad ska du förbli inloggad, även utan Internet-anslutning.
  • Kontrollera att du är registrerad på Wimdu med den e-postadress du använder för att logga in. Du kan kontrollera vilken e-postadress du har använt för att registrera dig genom att gå till din användarkonto via vår hemsida och klicka på ‘Profilinställningar’.
  • Kontrollera att du har skapat en annons på Wimdu : Endast Wimdu Värdar kommer att kunna logga in på Wimdu Host App. Din information behöver inte offentliggöras, publiceras eller bokas, endast skapas.

Klicka här för mer information om hur du loggar in om du är registrerad med din Facebook profil.