Hur hanterar jag mina bokningar på Wimdu Host App?

Dina bokningar kan hanteras på samma sätt som de skulle på vår hemsida.

Gå till "Bokningsförfrågningar" fliken för att hitta alla dina "Obesvarade bokningsförfrågningar" som kräver omedelbara åtgärder. Du kan acceptera eller avslå bokningar när du är ansluten till Internet. En andra 'Boknings' flik håller din bokningshistoria och här kan du se alla kommande/tidigare bokningar och inställda bokningar .

Från både "Obesvarade bokningsförfrågningar" och 'Boknings' flikar kan du komma åt alla detaljer om dina bokningar, såsom antal gäster, datum för incheckning och utcheckning, hur mycket pengar du kommer att tjäna, skicka gärna ett meddelande till gästen, etc.