Hur kan jag synkronisera min Wimdu kalender med andra kalendrar?

Öppna kalendern du vill synkronisera med din Wimdu kalender. Logga in på ditt användarkonto och gå till ‘Mina Annonser’. Klicka på‘ Visa kalender’ knappen bredvid din placering. Bläddra till ‘Importera och synkronisera din kalender’ och inkludera ICAL länk från den ursprungliga kalendern i rutan som tillhandahålls. Klicka på ‘Importera’.

Om du behöver mer information om hur du synkroniserar din Wimdu annons med olika webbplatser eller personliga kalendrar, kontakta vår kundtjänst som guidar dig genom processen.