Hur ställer jag in tillgängligheten för min annons?

Din annons kommer att visas som tillgänglig för alla datum utom för dem där du har en bekräftad bokning. Det är även möjligt att blockera datum där du inte vill vara värd, genom att ställa in dagarna som otillgängliga i kalendern.

För att göra detta, välj de datum som du vill blockera. Klicka på ‘Välj tillgänglighet’ för dina valda datum till ‘Otillgänglig’. Klicka på ‘Bekräfta’ för att spara dina ändringar.

Om du använder andra forum för att göra reklam för din bostad, kan du enkelt synkronisera dem med din Wimdu kalender. Klicka här för mer information om att synkronisera din kalender.

Klicka här för mer information om hur du väljer ett datumintervall i kalendern.