Hur skapar jag ett konto?

Skapa ett konto på Wimdu genom att klicka på ‘Logga in’ knappen längst upp till höger på hemsidan. Klicka sedan på ‘Anmäl dig här’. Du kan logga in via din Facebook-profil, eller så kan du skriva in ditt namn, e-postadress och önskat lösenord för att registrera dig.

Så fort du klickar på ‘Registrera’ knappen, kommer du att skickas direkt till din nya användarprofil där du kan slutföra din profil. Du måste ladda upp en bild på dig själv utan några företagsnamn, och det är obligatoriskt att du anger ett giltigt telefonnummer och e-postadress.

Slutför ditt konto för att förbättra din öppenhet som värd. Det är också ett bra sätt för dig att presentera dig för gästerna . Genom att tillhandahålla en profil om dig själv, kan du öka chansen till att få fler bokningar eftersom de flesta gäster föredrar att veta lite om värden i förväg

Genom att ha en färdig användarprofil kan du också dra nytta av Wimdu specialfunktioner som Boka direkt eller SMS-meddelanden.

Klicka här för mer information om hur du hanterar ditt konto.