Har min betalning gått igenom?

Betalningar bearbetas tryggt genom krypterade anslutningar. Så snart du har lämnat in en förfrågan, kommer summan av din bokning omedelbart reserveras på ditt bankkonto eller Paypal-konto. Beloppet kommer endast att dras från ditt konto om den mottagande accepterar din begäran. Om värden inte accepterar din förfrågan inom 24 timmar, kommer bokningsbeloppet släppas tillbaka till ditt konto. Tänk på att om du skickar en förfrågan med hjälp av andra betalningsmetoder så som omeldelbar överföring, kommer beloppet att dras omedelbart.

För att undvika nätsvindleri, kom ihåg att Wimdu kommer aldrig att be dig om ditt lösenord eller kreditkortsuppgifter via e-post, telefonsamtal eller sms. Det är viktigt att vara vaksam på alla gånger och förbli misstänksam mot källor som ber om dina referenser och annan personlig information. I tveksamma fall, vänligen kontakta oss.