Kan jag begära en faktura för min bokning?

Ja, du kan begära en faktura för din bokning. Du kan göra det genom att:

• Gå till "Översikt" i ditt användarkonto och klicka på ‘Mina Resor’
  • Välj vilken resa som du vill begära en faktura för
  • Klicka på ‘Bokningsdetaljer’
  • Klicka på ‘Begär en faktura’
  • Skriv in din faktureringsinformation och skicka in din ansökan

Din värd kommer att få din förfrågan och återkommer till dig via e-post eller annan föredragen kommunikationsmetod. Värdar är försedda med ett verktyg för att skapa en faktura för dig. Om värden inte svarar på din faktura förfrågan kontakta oss så hjälper vi dig att komma i kontakt med dem.