Hur kan jag skicka in en recension och vilken information ska jag inkludera?

För att hjälpa framtida gäster till välja rätt bostäder, ber vi dig att lämna en recension av bostaden - det tar bara 2 minuter och gynnar vår Wimdu Community

Efter din vistelse med Wimdu, kommer vi att skicka ett mail med en länk för att skapa en recension. Du kan också lämna recensioner av bostader efter din vistelse genom att gå direkt till fliken 'Recensioner' i ditt användarkonto.

Recensioner bör inkludera verkliga och sanningsenlig fakta som framtida gäster kan lita på när de gör en bokning. Genom att posta en ärlig recension gör också att gästerna kan få en objektiv bild av bostaden. Därför föreslår vi att du håller dig till fakta baserat på din vistelse. Om du tror att värden kan förbättra bostaden på något sätt, kan du lämna en privat kommentar till värden.

Du ska inte avslöja någon annans personuppgifter i din recension. Recensioner som innehåller personlig information, samt vulgära och stötande uttryck, kommer att ändras eller tas bort av Wimdu.

Klicka här för mer information om våra villkor.