Hur annullerar jag min bokning?

Alla avbokningar måste bearbetas via Wimdu för att säkerställa en smidig och säker process. Om du inte kan fullfölja en bokningsförfrågan eller behöver avboka en bokning, vänligen fyll i kontaktformuläret och se till att du inkluderar din bokningskod och e-postadress som är kopplad till ditt Wimdu användarkonto. Vår kundtjänst kommer att hantera din begäran om uppsägning och informera din värd. Du behöver inte vidta några ytterligare åtgärder. Avbokningen är inte gällande förrän du har fått en bekräftelse från oss.

Beloppet återbetalas beroende på när du avbokade en bokning, och villkoren i avbokningsreglerna som valts av värden. En av tre avbokningsregler: 'Flexibel', ‘Måttlig’ och ‘Strikt’, vilket kommer att gälla för boendet du har bokat. Du kan se hur mycket du kommer att återbetalas genom att gå till ‘Mina Resor’ i ditt användarkonto. Välj vilken resa som bidraget gäller för och klicka på ‘Bokningsdetaljer’. Klicka på ‘Avbokningsregler’ och systemet kommer att beräkna hur mycket du kommer att återbetalas

Klicka här för mer information om våra avbokningsregler.

*Observera att policyn för "Gratis avbokning" upphör att gälla från och med den 13 juli 2015. Den "Gratis avbokningspolicyn" och dess villkor gäller fortfarande för alla bokningar som bekräftats eller begärts före den 13 juli 2015 för bostäder där "Gratis avbokning" hade valts av tjänsteleverantören vid bokningstillfället.