Varför har vissa bostäder haft ett fåtal eller inga omdömen alls? / Varför är det viktigt att läsa recensioner?

Vissa bostäder kan vara nya på Wimdu eller tidigare gäster har kanske inte lämnat en recension än så länge. Bostäder kommer successivt att förvärva recensioner över tiden.

Att läsa recensioner är viktigt när man väljer en bostad. Genom recensioner får du en mer objektiv syn om bostaden, en möjlighet att ta reda på mer om värden och om hur andra människor upplevt sin vistelse. Vi rekommenderar att du läser recensioner innan du slutför en bokning.

Vi rekommenderar också att du lämnar en recension efter en Wimdu vistelse så att framtida gäster kan få en tydligare bild av vad som väntar.

Klicka här för mer information om varför det är viktigt att lämna en recension.