Varför kan jag inte se den exakta adressen till fastigheten?

Vi visar en grundläggande indikation på var bostaden ligger, begränsat till gatunamn och en karta över det omgivande området. Vi undanhåller exakt gatunamn och husnummer för att skydda integriteten hos värden.

När din förfrågan har accepterats av värden, kommer du att skickas en ‘bokningsbekräftelse’ per e-mail som inkluderar värdens kontaktuppgifter och fullständig adress till fastigheten. Du kan också visa denna information i ‘Mina Resor’ i ditt användarkonto.