Hur fungerar Wimdu Meddelande System med Wimdu Host App?

Wimdu Meddelande Service fungerar på exakt samma sätt som det gör på vår hemsida.

Det finns en ‘Inkorg’ flik där alla dina meddelanden kommer att sparas. Du kan komma åt alla dina diskussioner även om du inte är ansluten till Internet.

När du är ansluten till Internet, kan du skicka meddelanden till dina gäster på språng. Om du accepterar ‘push-meddelanden’. för appen, kommer du att meddelas direkt varje gång du får ett meddelande från dina gäster