Hur fungerar Wimdu Host Appen?

Wimdu Host App låter värdar att svara på meddelanden, och acceptera och avvisa bokningar på språng med sin iPhone.

Värdar som använder Wimdu Host App kommer att kunna acceptera och neka bokningar mycket snabbare, förbättra deras ranking och mängden av bokningar som de får via Wimdu. De kommer också att kunna ta emot meddelanden från sina gäster när som helst, som kommer att förbättra både gästens och värdens upplevelse.