Hur behandlar jag en faktura för min gäst?

Wimdu tillhandahåller med en enkel tjänst till att generera en faktura för din gäst. Din gäst måste först begära en faktura och fylla i sin faktureringsinformation. De kan göra detta genom att gå till översikten i sitt användarkonto, klicka på ‘Mina Resor’ och sedan ‘Bokningdetaljer’ följt av ‘Begär en faktura’. Du får ett mail med dina faktureringsuppgifter som du kan använda för att skapa din faktura. Alternativt kan du använda vår Online Faktura Generator genom att följa instruktionerna i mailet.

Om din gäst frågar efter en faktura direkt, vänligen be dem att skicka en förfrågan via vårt system.

Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst .