Vad betyder funktionen Boka direkt och hur fungerar den?

Boka direkt är en snabbare, enklare och bekvämare bokningsprocess än den vanliga bokningsprocessen. Med Boka direkt, bokningar som är gjorda mer än 5 dagar före incheckningsdatum kommer att accepteras automatiskt, utan att du behöver bekräfta något från din sida. Du kommer att få ett bekräftelsemail och ett SMS som informerar dig om din nya bokning. Om bokningen görs mindre än 5 dagar innan incheckningsdatum, kommer du att få en förfrågan. Du kan sedan acceptera som vanligt via e-post, SMS eller genom att logga in på ditt användarkonto.