Kan jag ta ut en städavgift?

Du kan ta ut en städavgift för din bostad.

Detta kan göras genom att gå till ‘Mina Annonser’ i ditt användarkonto. Klicka på ‘Ändra Annons’ på höger sida. Gå till ‘Prissättning och Allmänna Villkor’ och ange det belopp du vill inkludera som städavgift under ‘Merkostnader’. Klicka på ‘Spara’. Detta är det enklaste sättet för både dig och din gäst.

Om du vill ta ut en valfri städavgift för din bostad, är det obligatoriskt att du inkluderar det i avsnittet Husregler i din annons. Det är inte möjligt att be gästerna om en städavgift om det inte har angivits i din annons eller kostnadsavsnittet som tillägg (som förklaras ovan).

Vänligen var medveten om att införandet av extra avgifter kan avskräcka gäster från att boka din bostad