Hur ställer jag in priser per dag, veckovis och månadsvis för olika perioder under året (säsongspriser)?

Priser kan höjas och / eller rabatter tillämpas på din placering under olika perioder, t.ex. om du förväntar dig en högre efterfrågan. Det kan t.ex. röra sig om en festival eller större idrottsevenemang i din stad som du vill temporärt höja priset för.

För att ställa in dag, vecka och månatliga priser för olika perioder under året, välj de datum som du vill ställa in ett specialpris för. Ange det dagliga priset för dessa datum i fältet ‘Ställ in nytt dagspris’.

Om du vill ställa in en speciell vecka eller månad och skattesats för de valda datumen, eller en rabatt för längre vistelser, använd ‘Ställ in nytt pris för vistelser på 7 nätter’ fältet eller ‘Ställ in nytt pris för vistelser på 28 nätter’ fältet. Klicka på “Bekräfta” för att spara dina ändringar.

Om du vill ställa in dagliga, veckovis och månadsvis priser kontinuerligt, helt enkelt använd ‘ Prissättning och Allmänna Villkor’ fliken.

Klicka här för mer information om att välja ett datumintervall i kalendern.

Klicka här för mer information om priser och villkor.