Hur ställer jag in den kortaste möjliga vistelsen?

Om du vill ställa in en minsta vistelsetid för en viss tidsperiod, använd kalendern för att välja datum som du vill ställa in minimum vistelsen för. Längst ner kommer du att se en rullgardinsmeny med titeln ‘Ställ in minimum vistelse’. Välj din minsta vistelsetid bland de tillgängliga alternativen. Klicka på ‘Bekräfta’. för att skicka dina ändringar