Hur väljer jag ett datumintervall i min kalender?

För att göra ändringar i kalenderinställningarna, måste du först ange ett datum eller ett datumintervall som du vill göra ändringarna för.

För att välja ett datum, klicka på den i kalendervy och ett pop-up-fönster kommer att visas med de alternativ som du kan ändra. Om du vill välja flera datum som inte är i ordningsföljd (dvs 17: e, 19: e och 27: e), håll CTRL-tangenten nere, klicka på varje datum under kalendervisning, släpp sedan CTRL. Om du vill välja flera datum som är i ordningsföljd, klicka på startdatum för din önskade datumintervall, och dra musen till slutdatumet för önskat datumintervall.

När du väljer datum med hjälp av kalendervisning, kommer ett pop-up fönster att visas med de tillgängliga alternativen för datumintervall.

För att välja ett datum eller datumintervall, kan du också fylla i fälten som visas i sektionen nedanför kalendervisning. Välj helt enkelt önskade start- och slutdatum under ‘Välj ett datumintervall’. Du kan sedan använda menyn nedanför kalendervisning för att redigera dina tillgänglighet och prisinställningar för de valda datumen.