Hur kan jag aktivera SMS-avisering för bokningsförfrågningar? Hur fungerar det?

För att aktivera SMS-avisering:

• Gå till ‘Profilinställningar’ i ditt användarkonto.
  • Klicka på ‘SMS aviseringar’.
  • Skriv in ditt mobilnummer och kontrollera ‘Ta emot SMS’ rutan bredvid de annonser som du vill ta emot SMS-meddelanden för.
  • Klicka på ‘Spara’.

Du kan ange en individuell kod för alla dina annonser. Denna kod kommer att skickas med SMS och gör det lättare för dig att identifiera den annons som har mottagit en förfrågan. Koden kan bestå av högst åtta tecken (alfanumeriska). För att ställa in en individuell kod för dina annonser:

• Gå till ‘Profilinställningar’ i ditt användarkonto och klicka på ‘SMS aviseringar’.
  • Bredvid varje annons kommer du att se boxen ‘Din kod’ med en kod som redan är ifylld.
  • Skriv in din egna individuella kod i rutan och klicka på ‘Spara’.

Genom att aktivera SMS-funktionen kommer du att få ett meddelande via SMS när du får en bokningsförfrågan för en av dina annonser. Svara med nummer ‘11’ för att acceptera en bokningsförfrågan eller svara med nummer ‘99’ för att avböja en bokningsförfrågan. Svara alltid från telefonnumret som anmälan skickades från, annars kan inte vårt system registrera ditt svar.

Det är helt gratis att ta emot SMS-meddelanden från Wimdu. Att svara på SMS kommer att kosta lika mycket som ett vanlig meddelande. Du kommer sannolikt att få meddelanden från olika nummer. Detta är beroende på vår nätoperatör. Observera att svara på ett nummer från utlandet kan medföra högre kostnader.