Vad kan jag göra om jag har glömt mitt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord, klicka här här för att begära ett nytt. När du har omdirigerats, kommer du att bli ombedd att ange den e-postadress som är kopplad till ditt Wimdu användarkonto. Ett mail kommer att skickas till e-postadressen med en länk att följa. Klicka på länken, skriv in ditt nya lösenord, ange lösenordet igen för att bekräfta och klicka på 'skicka' för att framgångsrikt ändra ditt lösenord.