Hur checkar jag in?

När din förfrågan har accepterats, rekommenderar vi att du kontaktar värden så snart som möjligt för att bestämma en lämplig incheckningstid och mötesplats. Om du är försenad eller ditt flyg är försenat, låt din värd veta så snart som möjligt så att de kan samordna nyckelöverlämnandet och den nya ankomsttiden.

Du kan kontakta din värd via Wimdu meddelandetjänst eller använda värd kontaktinformation som visas under ‘Mina Bokningar’ avsnittet i ditt användarkonto.

Vissa värdar kräver att gäster betalar extraavgifter såsom en deposition eller en städavgift. Om värden kräver några extra avgifter från dig, måste belopp och betalningssätt anges tydligt i annonsen.

Klicka här för mer information om incheckningen.