Hur svarar jag på meddelanden som "Du har mail på Wimdu"?

När en värd kontaktar dig genom att använda Wimdu meddelandetjänst, får du en "Du har mail" notification till ditt e-postkonto som är ansluten till ditt Wimdu användarkonto.

Du kan läsa meddelandet genom att klicka på 'Svara' knappen i e-posten. Vänligen observera, du måste logga in på ditt Wimdu användarkonto innan de kan visa meddelandet.

Du kan också visa meddelanden genom att gå direkt till "Inkorgen" i ditt användarkonto. Klicka på ‘läs’ knappen i högra hörnet på det meddelande som du vill läsa. Du kan svara på på mailet genom att skriva i ‘meddelande’ rutan längst upp på sidan sedan  klicka på ‘Skicka meddelande’.