Min bostad visas inte på kartan, vad ska jag göra?

För att få din bostad att visas på kartan, gå till ‘Adress’ i ditt användarkonto och ange latitud och longitud koder i adressfältet.

Du kan få latitud och longitud koder för din fastighet genom att gå till http://mygeoposition.com/. Skriv din adress i sökfältet och klicka på ‘Beräkna Geodata’ eller klicka på ‘ Enter’ på tangentbordet. En ruta kommer att visas på skärmen med latitud och longitud koder.