Är min bokning giltig / accepterad direkt efter jag skickar förfrågan?

Så fort du har skickat din bokningsförfrågan, har värden 24 timmar på sig att antingen godkänna eller avböja din förfrågan. När värden har svarat, får du ett e-postmeddelande med en beviljan eller avslag på din bokningsförfrågan.

Vissa värdar accepterar ‘Boka direkt’ vilket innebär att dina bokning bekräftas så fort du klickar på ‘Boka direkt’. Bostäder som erbjuder ‘Boka direkt’ kommer att noteras under detta på sökresultatsidan. ‘Boka direkt’ erbjudanden är markerade med en liten ikon och texten "Boka direkt", vilket du hittar i det vänstra hörnet av bilden på bostaden under sökresultatsidan. Det kommer också att visas i kassan när du bokar, om bostaden erbjuder tjänsten ‘Boka direkt’.

När din bokning har bekräftats kommer du att få värdens kontaktuppgifter och fullständig adress till fastigheten via en ‘bokningsbekräftelse’ e-post. Du kan också gå till ‘Mina Resor’ i ditt användarkonto för att se denna information.

Klicka här för mer information om hur man gör en bokning.