Hur söker jag efter boende på Wimdu? / Hur använder jag sökfiltret?

Hitta bostäder på önskad plats genom att ange destinationen i sökrutan på wimdu.se och klicka på ‘Sök’ knappen. Du kan begränsa din sökning genom att skriva in check-in och check-ut datum, antal gäster och antal sovrum.

Du kommer då att se en lista över alla tillgängliga bostäder i området. Du kan filtrera resultaten på söksidan med pris, typ av fastighet, bekvämligheter och distrikt. Erbjudanden kan sorteras genom mest populära, pris lågt till högt och pris högt till lågt. Visa mer information om den specifika bostaden genom att klicka på bilden eller titeln.

Du kan också söka efter en specifik bostad genom att ange fastighetsnamnet eller fastighetskoden i sökfältet.

Bostäder som du gillar kan sparas genom att klicka på ‘lägg till i favoriter’.