Varför är det lämpligt att slutföra mitt användarkonto? / Ska jag ladda upp en bild på mig själv?

Genom att fylla i all information på ditt användarkonto, förbättrar du din öppenhet som värd. Det är också ett bra sätt för dig att presentera dig för gästerna. Ge en fullständig profil om dig själv vilket hjälper till att öka chansen till fler bokningar, eftersom vissa gäster föredrar att veta lite om värden i förväg

Genom att färdigställa din användarprofil kan du också dra nytta av Wimdus extra tjänster som SMS-avisering.

Vi rekommenderar att du laddar upp en bild på dig själv eftersom det är ett bra sätt att öka öppenheten och att gästerna kan lära känna dig bättre. Om du föredrar att inte ladda upp en profilbild, ge en fullständig beskrivning om dig själv så att gästerna kan få en bättre uppfattning om vem de kommer att vistas med eller vem de kommer att hyra fastigheten från.