Hur kontaktar jag en värd med ytterligare frågor om boendet?

Genom Wimdu meddelandesystem kan du enkelt kontakta värdar. Värdens ‘Kontakt’ knapp är placerad under värdens profilbild på den högra sidan av annonsen. Klicka på Kontakt’ för att skicka ett meddelande till värden

Du kan kontakta värden via Wimdu meddelandetjänst för att bekräfta tillgänglighet eller att ställa några frågor innan du bokar. Du måste vara inloggad på ditt användarkonto när du kontaktar värden annars kommer de inte att få ditt meddelande. Tid för incheckning och mötesplats kan också bekräftas för accepterade bokningar för dem som använder Wimdu meddelandetjänst. Meddelandesystemet kan också användas för att kontakta värdar under hela din vistelse.

Svar från värdar kan ses i ‘Inkorgen’ i din användarprofil.