Hur avbokar jag en bokning?

Alla avbokningar måste bearbetas via Wimdu. Om du behöver avboka en bokning, fyll i Kontaktformulär och se till att du inkluderar ditt bokningsnummer och e-postadress kopplad till ditt Wimdu användarkonto. Avbokningen har inte gått igenom förrän du har fått en bekräftelse från oss.

Beloppet återbetalas beroende på när du avbokar en bokning, och villkoren i avbokningsreglerna som valts av värden. Boendet du har bokat kommer att ha en av tre avbokningstyper: 'Flexibel', ‘Måttlig’ och ‘Strikt. Det belopp du kommer att återbetalas kan ses genom att gå till ‘Mina Resor’ i ditt användarkonto. Välj vilken resa som återbetalningen gäller för och klicka på ‘Bokningsdetaljer’. Klicka på ‘Avbokningsregler’ och systemet kommer att beräkna det totala återbetalningsbeloppet.

Klicka här för mer information om avbokningar.

*Observera att policyn för "Gratis avbokning" upphör att gälla från och med den 13 juli 2015. Den "Gratis avbokningspolicyn" och dess villkor gäller fortfarande för alla bokningar som bekräftats eller begärts före den 13 juli 2015 för bostäder där "Gratis avbokning" hade valts av tjänsteleverantören vid bokningstillfället.