Hur bokar jag ett boende?

För att hitta tillgängliga bostäder:

• Ange ditt önskade in- och utchecknings datum
  • Ange antalet gäster

Du kan kontakta värden via Wimdu meddelandetjänst för att bekräfta tillgänglighet eller ställa några frågor innan du bokar.

Att göra en bokningsförfrågan

När du har valt en bostad, måste du skicka en bokningsförfrågan till värden. Gör så här:

• Klicka på ‘Boka nu’ knappen
  • Granska detaljerna och det totala priset för vistelsen
  • Välj betalningsmetod
  • Ange dina betalningsuppgifter
  • Klicka på ‘Boka nu’

Du måste vara inloggad för att göra en bokning. Om du inte redan har ett användarkonto kan du skapa ett på på denna sida

Bekräftelse från värd

Så fort du har skickat din bokningsförfrågan, så har värden 24 timmar på sig att antingen godkänna eller avböja din förfrågan. När värden har svarat, kommer du få ett mail med ett godkännande eller avslag på din förfrågan. Vissa värdar accepterar ‘Boka direkt’ vilket innebär att din bokning är bekräftad så fort du klickar på ‘Boka nu’.

Klicka här för mer information om hur man gör en bokning.