Hur skapar jag ett konto?

Du behöver skapa ett användarkonto för att kunna kontakta värdar och skicka bokningsförfrågningar. Det kostar ingenting att skapa ett konto. Om du inte är inloggad på Wimdu via ett användarkonto, kommer inte ditt meddelande att levereras till värden

För att skapa ett användarkonto på Wimdu klicka på 'Logga in' knappen längst upp till höger på webbplatsen. Klicka sedan på 'Anmäl dig här' och logga in via din Facebook-profil, eller ange ditt namn, e-postadress och önskat lösenord för att registrera.

När du klickar på 'Registrera', kommer du att föras direkt till din nya användarprofil där du kan slutföra din profil och ladda upp en ny profilbild.

Att ha ett användarkonto är ett bra sätt för potentiella värdar att veta lite om dig i förväg. Det gör det också möjligt för oss att bearbeta dina bokningar säkert och förbättrar användaröppenheten. Dessutom ditt användarkonto loggar varje bokning du gör, och med denna information, kan vi ge dig bästa möjliga kundsupport.

Klicka här för mer information om hur du hanterar din användarkonto.