Ik wil de beschikbaarheid en de prijzen van mijn advertentie(s) aanpassen. Kan ik dit doen via de Wimdu Host App?

Op dit moment kan de Wimdu Host App nog niet gebruikt worden om de beschikbaarheid of de prijzen van een advertentie te veranderen. Om dit te doen, kun je het beste inloggen op je gebruikersaccount van onze website. We zijn op dit moment hard bezig om de app te verbeteren en deze functie komt dan ook binnenkort beschikbaar.