Ik wil mij registreren als een host bij Wimdu. Kan ik dat doen via de Wimdu Host App?

Op dit moment staat de Wimdu Host App je niet toe om je te registreren en/of een advertentie te plaatsen op Wimdu. Om je te registreren en/of een advertentie te plaatsen, kun je dit doen via onze website. We zijn op dit moment bezig om de app te verbeteren en deze functie is dan ook binnenkort beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de features van de Wimdu Host App.