Waarom kan ik niet inloggen op de Wimdu Host App?

Wanneer je een probleem hebt met het inloggen op de Wimdu Host App, probeer dan een van de volgende oplossingen:

• Controleer of je je wachtwoord en je e-mailadres correct hebt ingevoerd.
  • Controleer je internetverbinding. Wanneer je een slechte internetverbinding hebt, kan het zijn dat de app je gegevens niet kan verifiëren en je dus niet kan inloggen. Zodra je bent ingelogd, zou je gewoon ingelogd moeten blijven zelfs als er geen internetverbinding is.
  • Controleer of je geregistreerd bent op Wimdu met het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen. Je kunt controleren welk e-mailadres je hebt gebruik bij je registratie door naar je gebruikersaccount via onze website te gaan en daar te klikken op ‘Profiel instellingen’.
  • Controleer of je een accommodatie hebt aangemaakt op Wimdu: alleen Wimdu Hosts kunnen inloggen op de Wimdu Host App. Je advertentie hoeft niet gepubliceerd of boekbaar te zijn, maar moet wel zijn aangemaakt.

Klik hier voor meer informatie over hoe je kunt inloggen als je geregistreerd bent met je Facbookprofiel.