Wat is mijn zakelijke status?

Er zijn twee verschillende soorten statussen: ‘particulier’ en ‘commercieel’. Als je een host bent bij Wimdu heb je automatisch een particuliere status, tenzij je voldoet aan een aantal criteria die van toepassing zijn op een commerciële status.

Klik hier om uit te vinden of je een commerciële status hebt.

Voor hosts die gevestigd zijn in Duitsland en buiten de Europese Unie is de commerciële status niet relevant voor deze Wimdu classificatie.