Ik heb mij geregistreerd op Wimdu met Facebook. Hoe kan ik inloggen op de Wimdu Host App?

Een Facebook log-in is nog niet geïmplementeerd in de Wimdu Host App. Je kunt een wachtwoord genereren door in te loggen op je gebruikersaccount. Ga naar je ‘Profiel instellingen’, klik op ‘Wachtwoord veranderen’ en klik vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten’. Het wachtwoord dat je dan instelt, kun je ook gebruiken om in te loggen bij de Wimdu Host App samen met het e-mailadres dat gekoppeld is aan je Facebookaccount. We werken op dit moment hard aan het verbeteren van de app en deze functie wordt binnenkort beschikbaar gemaakt.