Hoe beheer ik mijn boekingen op de Wimdu Host App?

Je boekingen kun je op dezelfde manier beheren zoals je dat doet op de website.

Ga naar het tabblad 'Aanvragen' om al je 'Openstaande boekingsaanvragen' te bekijken. Dit zijn boekingsaanvragen waarbij direct actie ondernomen moet worden. Je kunt deze boekingen accepteren of afwijzen wanneer je verbonden bent met het internet. Een tweede tabblad genaamd 'Boekingen' geeft je een overzicht van je volledige boekingsgeschiedenis en hier kun je alle aankomende, afgelopen en geannuleerde boekingen bekijken.

Op zowel het tabblad 'Openstaande boekingsaanvragen' als het tabblad 'Boekingen' kun je alle details over je boekingen bekijken zoals hoeveel gasten er komen, de check-in en check-out data, hoeveel geld je verdient, je kunt een bericht naar je gast sturen, enz.