Worden de betalingen veilig verwerkt?

Alle betalingen worden veilig verwerkt via versleutelde verbindingen.

Bedenk je dat wij je nooit zullen vragen om je wachtwoord of creditcardinformatie te geven via e-mail, telefoongesprekken, sms of via het Wimdu berichtensysteem.

Het is belangrijk om te allen tijde oplettend en achterdochtig te zijn wanneer bronnen je om je persoonlijke gegevens vragen. Wanneer je twijfelt, neem dan contact met ons op.