Hoe kan ik Instant Boeking instellen voor mijn accommodaties? Kan ik Instant Boeking ook instellen voor verschillende accommodaties?

Als je in aanmerking komt voor Instant Boeking, verschijnt er een Instant Boekingsoptie op ‘Mijn Account’ op je gebruikersaccount. Door op deze optie te klikken kun je Instant Boeking voor je advertenties aanvragen. We brengen je op de hoogte zodra Instant Boeking voor je advertentie is ingeschakeld. Wanneer je meerdere accommodaties hebt en je wilt Instant Boeking voor een aantal van deze inschakelen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Houd er rekening mee dat Instant Boeking alleen beschikbaar is voor hosts die een hoge acceptatiegraad hebben.