Hoe kan ik mijn Wimdu kalender synchroniseren met andere kalenders?

Open de kalender die je graag wilt synchroniseren met de Wimdu-kalender. Log in op je gebruikersaccount en ga naar ‘Mijn advertenties’. Klik op ‘Bekijk kalender’ naast je advertentie. Scrol naar ‘Importeer en synchroniseer je kalender’ en plak de ICAL link van de originele kalender in het veld. Klik op ‘Importeer’.

Als je meer informatie nodig hebt over hoe je je Wimdu-advertentie kunt synchroniseren met verschillende websites of persoonlijke kalenders, neem dan contact op met onze klantenservice waar een van onze medewerkers je kan begeleiden bij het proces.