Hoe kan ik speciale tarieven en minimum aantal nachten voor een verblijf instellen?

Je kunt eerder ingestelde speciale tarieven of minimum aantal nachten die niet langer nodig zijn, verwijderen uit je kalender. Selecteer de data waarvan je de tarieven of de minimum aantal nachten wilt aanpassen. Onderaan verschijnen 2 velden: ‘Stel specifieke tarieven opnieuw in’ en ‘Stel minimum aantal nachten opnieuw in’. Vink het bijbehorende veld aan om speciale instellingen te verwijderen en de standaard tarieven en minimum aantal nachten in te stellen voor de geselecteerde data. Klik op ‘Bevestig’ om deze wijzigingen door te voeren.

Zodra deze stappen zijn doorlopen, worden de standaardtarieven die je hebt ingevoerd op je advertentie getoond.

Klik hier voor meer informatie over hoe je meerdere data kunt selecteren in je kalender.

Klik hier voor meer informatie over prijzen en voorwaarden.