Hoe kan ik de beschikbaarheid van mijn advertentie instellen?

Je advertentie wordt beschikbaar gesteld voor alle data behalve voor de data waarop je een boeking hebt bevestigd. Om andere data te blokkeren waarop je geen gasten wilt ontvangen, dien je deze als niet beschikbaar weer te geven in je kalender.

Om dit te doen, selecteer je eerst de data die je wilt blokkeren. Zet de ‘Selecteer beschikbaarheid’ van de door jou geselecteerde data op ‘Niet beschikbaar’. Klik op ‘Bevestig’ om de veranderingen op te slaan.

Wanneer je ook andere platforms gebruikt om je accommodatie te adverteren, kun je deze heel gemakkelijk synchroniseren met de Wimdu kalender. Klik hier voor meer informatie over hoe je je kalender kunt synchroniseren.

Klik hier voor meer informatie over hoe je verschillende data in je kalender kunt selecteren.