Hoe kan ik meer boekingen krijgen?

Om je te helpen je boekingsaanvragen te verhogen, raden we je aan om:

• je gebruikersaccount volledig in te vullen, zodat je als Host zo transparant mogelijk bent.
  • binnen 24 uur op boekingsaanvragen te reageren voordat deze verlopen.
  • boekingen niet te annuleren.
  • ervoor te zorgen dat je advertentie een goede titel, omschrijving en foto's van hoge kwaliteit heeft.
  • zorg ervoor dat je kalender altijd is bijgewerkt zodat potentiele boekingen niet verloren gaan. Hetzelfde gelld voor seizoensgebonden prijzen. Een boekingsaanvraag afwijzen vanwegen verkeerde prijzen of een niet bijgewerkte kalender heeft een negatief effect op je positie in de zoekresultaten
  • verbeter je positie door je kwaliteitsscore te verbeteren. Je huidige kwaliteitsscore kun je vinden onder‘Mijn advertenties’ op je gebruikersaccount. Hoe hoger je score is, hoe hoger je accommodatie wordt weergegeven in de zoekresultaten. Je kwaliteitsscore wordt berekend door een combinatie van 3 factoren: prijsfactor, fotofactor en annuleringsbeleid score.
  • reaageer snel en duidelijk op berichten van potentionele gasten.
  • Wimdu adverteert je accommodatie voor je, maar je kunt natuurlijk altijd een link naar je advertentie plaatsen op Twitter, Facebook of andere sociale media.
  • voor meer informatie, klik hier om onze gastvrijheidstandaarden voor host in te zien.