Waarom kan ik mijn adres niet invullen?

Als je het adres van je accommodatie niet in kunt vullen, neem dan contact op met onze klantenservice en geef de lengte- en breedtegraden van je accommodatie door. Een van onze medewerkers vult dan het adres voor je in.

De lengte- en breedtegraden van je accommodatie kun je vinden op http://nl.mygeoposition.com/. Vul je adres in het zoekveld in en klik op ‘Bereken Geodata’ of druk op ‘Enter’ op je toetsenbord. Er verschijnt een pop-up op je scherm met daarin de lengte- en breedtegraden.