Wat moet ik doen als mijn prijzen/tarieven niet kloppen?

Om de tarieven van een advertentie aan te passen, log je in op je gebruikersaccount en klik je op ‘Mijn advertenties’. Klik op ‘Bewerk advertentie’ naast de advertentie waar je de prijzen van wilt veranderen. Klik op ‘Prijzen en voorwaarden’, voeg de nieuwe informatie toe en klik op ‘Opslaan’.

Wanneer je je realiseert dat de prijs verkeerd staat ingesteld bij een advertentie op het moment dat je een boekingsaanvraag ontvangt, kun je het beste de boeking afwijzen en de prijzen bijwerken volgens de hierboven omschreven stappen. Neem contact op met de gast via het berichtensysteem van Wimdu en informeer hen over de verkeerde prijzen en dat ze de accommodatie opnieuw kunnen boeken met de correcte prijs.

Als je een boekingsaanvraag al hebt geaccepteerd, dien je contact op te nemen met de gast en met onze klantenservice om hen te informeren over de ontstane fout. Als de gast de nieuwe prijs accepteert, past onze klantenservice de boeking voor je aan. Als de gast de nieuwe prijzen niet accepteert, dien je de boeking te annuleren en worden de annuleringskosten bij jou in rekening gebracht.

Houd er rekening mee dat er geen garantie is dat de gast de nieuwe prijzen zal accepteren, zeker wanneer dit hoger uitvalt dan de originele prijs. Het is daarom erg belangrijk om er altijd zeker van te zijn dat de prijzen correct zijn bijgewerkt zodat je geen aanvragen hoeft af te wijzen.