Hoe kan ik Instant Boeking activeren?

Als je advertentie in aanmerking komt voor Instant Boeking, verschijnt er automatisch een Instant Boeking banner op ‘Mijn Account’ op je gebruikersaccount. Door op deze banner te klikken kun je Instant Boeking aanvragen voor je advertenties. We informeren je verder zodra deze feature is geactiveerd.

Wanneer je meerdere accommodaties hebt, maar je wilt Instant Boeking alleen voor een paar van deze inschakelen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Klik hier voor meer informatie over Instant Boeking.