Hoe kan ik mijn kalender bewerken?

Je kalender kan bewerkt worden door in te loggen op je gebruikersaccount en te klikken op ‘Mijn advertenties’. Klik op ‘Bekijk kalender’ om naar de kalender te gaan. Hier kun je:

• de beschikbaarheid van je advertentie instellen;
  • een minimum aantal nachten voor een verblijf instellen;
  • dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse tarieven instellen voor verschillen perioden van het jaar (seizoensgebonden tarieven);
  • terugkomende tarieven instellen en speciale tarieven en minimum aantal nachten bewerken.

Klik hier voor meer informatie over hoe je de kalender kunt beheren.