Hoe creëer ik een gebruikersaccount als host?

Maak een gebruikersaccount aan voor hosts op Wimdu door te klikken op ‘Log in’ boven aan de rechterkant van de website. Klik vervolgens op ‘Meld je hier aan’. Je kunt je registeren via je Facebookprofiel of je kunt je naam, e-mailadres en gewenst wachtwoord invoeren om je te registreren.

Zodra je klikt op ‘Registreer’ wordt je direct naar je nieuwe gebruikersprofiel doorgestuurd die je kunt invullen. Je kunt een profielfoto van jezelf uploaden zonder een vermelding van een bedrijfsnaam en het is verplicht om een geldig telefoonnummer en e-mailadres in te vullen.

Door je gebruikersaccount volledig in te vullen, verbeter je je betrouwbaarheid als host en creëer je een transparanter proces. Het is ook een goede manier om jezelf alvast te introduceren bij de gasten: door een volledig profiel over jezelf te hebben, verhoog je de kans op boekingen sinds de meeste gasten de voorkeur geven om van tevoren al iets meer te weten over de host.

Een volledig gebruikersprofiel geeft je ook toegang tot speciale features van Wimdu zoals Instant Boeking of sms-notificaties.

Klik hier voor meer informatie over hoe je je Wimdu host gebruikersaccount kunt beheren.